• Short title article: HBŽ

Ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Hercegbosanske županije objavljuje Javni poziv za podnošenje ponuda za dodjelu koncesije za gospodarska lovišta na području Hercegbosanske županije.

Na temelju članka 36. Zakon o lovstvu Federacije BiH (”Službene novine Federacije BiH”, broj: 4/06, 8/10 i 81/14), članka 18. Zakona o koncesijama (“Narodne novine Hercegbosanske županije, broj: 14/03 i 8/08), članka 4. Odluke o pristupanju provođenja postupka dodjele koncesije za gospodarska lovišta na području Hercegbosanske županije (”Narodne novine Hercegbosanske županije”, broj: 6/18, 2/21 i 4/23), te članka 2. Odluke o uvjetima, kriterijima i postupku dodijele gospodarskih lovišta na koncesiju (”Narodne novine Hercegbosanske županije”, broj: 4/23), Ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Hercegbosanske županije objavljuje Javni poziv za podnošenje ponuda za dodjelu koncesije za gospodarska lovišta na području Hercegbosanske županije.

Predmet koncesije je dodjela u koncesiju gospodarskih lovišta na području Hercegbosanske županije utemeljenih Odlukom o utemeljenju lovišta na području Hercegbosanske županije.

Rok za podnošenje ponuda je 30 (trideset) dana od dana objavljivanja javnog poziva.

Sve informacije vezane za Javni poziv mogu se pogledati na linku: JAVNI POZIV za podnošenje ponuda za dodjelu koncesije za gospodarska lovišta – Ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Hercegbosanske županije (mpvs-hbz.gov.ba) i dodatne informacije zainteresirani mogu dobiti u Ministarstvu poljoprivrede, vodoprivrede Hercegbosanske županije, Ulica Stjepana II Kotromanića 16. broj telefona, tel/fax:++387/34 200 364.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok