• Short title article: Javna rasprava

Skupština Hercegbosanske županije je na sjednici održanoj dana 12.06.2023. godine usvojila Nacrt Zakona o uvjetima i postupku legaliziranja bespravno izgrađenih građevina i građevina privremenog  karaktera  i donesen je Zaključak broj: 01-02-46.2/22 od 12.lipnja 2023. godine kojim se zadužuje Ministarstvo graditeljstva, obnove, prostornog uređenja  i  zaštite okoliša Hercegbosanske županije da provede javnu raspravu o navedenom tekstu Nacrta Zakona.

Na temelju gore navedenog, a u skladu sa Zaključkom Skupštine Hercegbosanske županije, Ministarstvo graditeljstva, obnove, prostornog uređenja  i  zaštite okoliša Hercegbosanske županije  upućuje u javnu raspravu Nacrt Zakona o uvjetima i postupku legaliziranja bespravno izgrađenih građevina i građevina privremenog  karaktera.

Javna rasprava će trajati od 11.07.2023. do 02.08.2023. godine.

Svoje primjedbe, prijedloge i sugestije sudionici javne rasprave mogu dostaviti na adresu Ministarstvo graditeljstva, obnove, prostornog uređenja  i  zaštite okoliša Hercegbosanske županije, Stjepana II. Kotromanića 16, Livno ili putem elektronske pošte na adresu:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  zaključno sa  02.08. 2023. godine.

Isto tako i ovo Ministarstvo će 02.08.2023. u 1100  sati provesti javnu raspravu o Nacrtu navedenog Zakona u zgradi Vlade Hercegbosanske županije (ul. Stjepana II. Kotromanića 16, Livno). Svi zainteresirani građani mogu nazočiti javnoj raspravi u navedenom terminu.

Nacrt Zakona o uvjetima i postupku legaliziranja bespravno izgrađenih građevina i građevina privremenog  karaktera je dostupan u prilogu i na mrežnoj stranici Vlade Hercegbosanske županije www.vladahbz.com u rubrici: „Aktivnosti ministarstva“- Ministarstvo graditeljstva, obnove, prostornog uređenja  i  zaštite okoliša Hercegbosanske županije

Nacrt Zakona o uvjetima i postupku legaliziranja bespravno izgrađenih građevina i građevina privremenog  karaktera možete preuzeti OVDJE.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok