• Short title article: Livno
Foto: Livno Online / Martino Vidović

U petak navečer vrijeme je donekle bilo naklonjeno, tako da se u kampu održao planirani koncert u kojem su, uz obilje dobre zabave i rock and rolla, uživali brojni žitelji Livna i bajkeri pristigli iz više od 200 klubova.

U organizaciji livanjskog Motokluba “Vukovi” protekloga vikenda na izletištu Krivi vir pored Livna održana je 20. jubilarna motorijada. Bajkeri iz cijele BiH, zemalja regije i Europe pristizali su danima, premda se već i prije same motorijade najavljivalo da zbog lošeg vremena neće biti tradicionalnog defilea kroz grad Livno, piše Večernji list BiH.

Štoviše, upitan je bio i koncert u subotu navečer, tako da su organizatori sa žaljenjem otkazali Majkama i Goranu Bari s nadom kako će ih ugostiti iduće godine.

Iz više od 200 klubova

U petak navečer vrijeme je donekle bilo naklonjeno, tako da se u kampu održao planirani koncert u kojem su, uz obilje dobre zabave i rock and rolla, uživali brojni žitelji Livna i bajkeri pristigli iz više od 200 klubova. Na glavnom gradskom trgu i okolnim ulicama u subotu prijepodne pozornost građana plijenili su motorkotači, napravila se i koja fotka za uspomenu, a premda je na lokalnoj radiopostaji objavljeno da defilea neće biti, građani su se okupili u velikom broju ne gubeći nadu da će se on ipak dogoditi. I sami organizatori kažu kako im se “srce kidalo” kada su ih vidjeli, ali iz sigurnosnih razloga nisu željeli pokretati motorkotače koji su bili u kampu jer je obilna kiša livadu pretvorila u blato. - Sigurnost je ipak prioritet jer blatnjavi kotači znače proklizavanje i padove. Unatoč svemu, zadovoljni smo. Činjenica da su nam došli prijatelji iz više od 200 klubova, da su ljudi iz Austrije i Švicarske konstantno vozili po kiši, govori koliki ugled ima naš klub u bajkerskom svijetu. Hvala im svima. Štoviše, bilo je i onih koji su u subotu došli, podružili se malo s nama, okrijepili i odmah se zbog lošeg vremena vratili kući. Svaka im čast - govori nam Boško Krželj s puno emocija.

Cijelu fotogaleriju pogledajte ovdje.

Pohvalio je i bendove koji su dali svoj maksimum i na drugom koncertu, kao i građane Livna koji su ih svojom brojnošću podržali i pokazali da Livno živi za motorijadu.

Poruke na Facebooku

I ove godine bilo je više od 1000 bajkera koji su pri polasku ili u vožnji na društvene mreže i na FB stranicu MK “Vukovi” slali poruke, prenosimo neke.

Robert Krstanović – Robo: Nema predaje, uz vas smo taman da se Sturba izlije. Ujedno hvala članu Antoniju Buljanu koji nam je omogućio da ne kisnemo za vrijeme ovih kiša tako što nam je dao kombi na korištenje.

Darko Vladislavić: Dolazimo s Brača, ne može nam kiša ništa!

Dragutin Molnar: Vukovar je krenuo prema vama!

Alija Velić: Sinoć smo prvi put bili kod vas i oduševljeni smo. Znači, iduće godine znamo kamo ćemo, super organizacija.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok