• Short title article: Tomislavgrad
Foto: Facebook, HDZ BiH Tomislavgrad

U petak 29. rujna, Općinski odbor HDZ-a BiH obilježio je 33. godišnjicu utemeljenja stranke u Tomislavgradu.

Svečanost je započela polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća ispred spomenika poginulim braniteljima, nakon čega je uslijedilo svečano otvorenje novouređenih stranačkih prostorija.

Prostorije je svečano otvorila predsjedateljica Vijeća ministara Bosne i Hercegovine, gospođa Borjana Krišto uz blagoslov i molitvu gvardijana fra Bože Milića.

Potom je održan sastanak na kojemu su, uz članove i simpatizere stranke, sudjelovali zamjenica predsjednika stranke Borjana Krišto, predsjednik ŽO HDZ-a BiH HBŽ Dragan Konta, predsjednik Mladeži HDZ-a BiH Mate Lončar i načelnik općine Posušje Ante Begić.

U svom izlaganju predsjednik OO HDZ-a BiH Tomislavgrad Tomislav Krišto osvrnuo se na prošlost, sadašnjost kao i planove za budućnost stranke.

Informirao je sve prisutne o velikom broju mladih ljudi koji su prepoznali HDZ BiH kao jedinu stranku kroz koju žele graditi svoj politički put i koji iz dana u dan osnažuju sastav OO-a i Mladeži.

Također, izrazio je čvrsto uvjerenje da sa ovim sazivom Općinskog odbora HDZ u Tomislavgradu napokon dobija stabilnost i da će se svi eventualni izazovi koje nosi budućnost rješavati unutar stranke.

Gospođa Borjana Krišto je prenijela pozdrave predsjednika stranke dr. Dragana Čovića i iskazala punu potporu vodstva stranke Općinskom odboru.

Nakon sastanka druženje je nastavljeno u prostorijama stranke uz prigodni domjenak.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok