• Short title article: Novi ljudi u Šumariji
Mario Mašić / Nikola Perković; Foto: Internet/Vlada HBŽ/ŠGD Kupres

Prošlog tjedna JP Šumsko Gospodarsko Društvo "Hercegbosanske Šume" d.o.o. sa sjedištem u Kupresu dobilo je novo vodstvo.

Bar jedan njegov dio.

Naime, Mario Mašić više nije direktor ovoga društva. Mario Mašić iz Tomislavgrada je, kao kadar Hrvatskog nacionalnog pomaka (HNP) iz HBŽ-a, krajem 2019.godine došao na čelo ovoga društva, prvo kao v.d., a kasnije i kao stalni direktor. Saznaje Livno Online.

Nakon gotovo četiri godine, nekoliko mjeseci prije isteka četverogodišnjeg ugovora, prošloga tjedna na ovoj poziciji zamijenjen je kadrom HDZ-a 1990 HBŽ.

Radi se o Nikoli Perkoviću iz Livna. Perković je na čelu ovoga društva, također, došao kao vršitelj dužnosti (v.d.) i najmlađi je direktor ovoga društva u njegovoj povijesti.

Zanimljivo je da je prošloga tjedna samo došlo do imenovanja generalnog direktora, dok su ostali članovi uprave ostali nepromijenjeni.

Napomenimo i to da je bivšem direktoru Mašiću zagarantirana i izdašna otpremnina zbog prijevremenoga prekida ugovora. Ugovor je, inače, trebao, neslužbeno, isteći polovinom sljedeće godine.

Inače, HNP i HDZ 1990 u Hercegbosanskoj županiji imaju potpisan koalicijski sporazum i vrlo su blizu formiranju nove Vlade HB županije.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok