• Short title article: Niti weba, niti TZ HBŽ

Vlada Hercegbosanske županije u suradnji s Vladama Zapadnohercegovačke i  Hercegovačko-neretvanske županije te Gradom Mostarom  a sve u organizaciji Turističkog klastera Hercegovina i ove godine sudjeluje na najvećem svjetskom sajmu putovanja u Londonu, World Travel Market London.

Svoj doprinos da se predstave turistički potencijali regije Hercegovina zajedničkim predstavljanjem  potencijala cjelokupne regije dali su ne samo spomenuti organizatori nego i članice Klastera koje su pokazale da ova regija itekako ima šta za ponuditi i na ovako velikim svjetskim sajmovima.

Sajam se održava od 6. do 8. studenog u Londonu a iz Hercegbosanske županije sudjeluju  ministrica gospodarstva gđa Dijana Puzigaća, načelnik općine Tomislavgrad Ivan Buntić, Ivana Mišković iz Ureda predsjednika Vlade Hercegbosanske županije i Nikola Periša iz Turističke zajednice Grada Livna.

Predstavnici naše županije ostvarili su veliki broj kontakata, sudjelovali na zanimljivim konferencijama i stručnim programima  te osim izlagačkog dijela i promocije potencijala naše županije iskoristili su i priliku za poslovne sastanke organizirane preko platforme Connect koja između ostalog služi i  za razmjenu poslovnih ideja i  ponuda te predstavljanje turističkim agencijama i ostalim sudionicima u ovom i povezanim sektorima.

Na sajmu WTM u Londonu, sa tradicijom od 42 godine,  sudjeluje 3877 izlagača, te desetci tisuća turističkih profesionalaca iz cijelog svijeta  a ove godine zemlja partner je Maroko.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok