Mreža vijeća učenika Hercegbosanske županije/Kantona 10 (mreVUŽ HBŽ/mreVUK K10) krovna je ustanova za rješavanje pitanja srednjoškolaca u Hercegbosanskoj županiji/Kantonu 10.

Kao takva potiče volonterizam i aktivizam srednjoškolaca, kroz različite aktivnosti, na korist široj društvenoj zajednici.

Obavještavamo Vas o jednoj takvoj aktivnosti nazvanoj „Korak sreće“, koju će realizirati Mreža vijeća učenika u suradnji sa udrugama djece s poteškoćama u razvoju, „Koraci“ iz Livna, „Nada“ iz Tomislavgrada i „Krijesnica“ iz Kupresa.

U nedjelju, 21. prosinca 2014. na Trgu kralja Tomislava u Livnu, predstavnici svih osam škola u županiji/kantonu prodavat će Božićne i Novogodišnje čestitke, koje su izradili štićenici spomenutih udruga, zajedno sa Vijećnicima. Sav novac od prodaje čestitki namijenjen je spomenutim udrugama i njihovim štićenicima.

Nadamo se da ćete doprinijeti razvoju ove akcije, tako što ćete je putem svoga medija podijeliti  s javnošću. Po završetku akcije obavijestit ćemo Vas o ishodu. Budite slobodni obratiti nam se ukoliko imate pitanja.

Priopćeno je iz Mreža vijeća učenika Hercegbosanske županije.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok