• Short title article: Projekti za zajednicu

U zgradi Gradske uprave Livna danas su potpisani ugovori s predstavnicima organizacija civilnog društva/nevladinih organizacija za projekte odobrene po javnom pozivu.

Ukupno je prijavljeno dvadeset i šest projekata a povjerenstvo za ocjenu prijedloga projekata donijelo je listu kojom je odobreno njih jedanaest.

Ugovore je s predstavnicima organizacija potpisao gradonačelnik Livna Darko Čondrić. Tom je prigodom kazao da Grad Livna nastavlja podupirati rad nevladinog sektora kroz financiranje i sufinanciranje. „Posebno me veseli činjenica da je riječ o različitim projektima korisnim za širu zajednicu. U budućnosti ćemo tražiti način kako bi povećali sredstva namijenjena potpori nevladinog sektora“, kazao je gradonačelnik Čondrić prilikom potpisivanja ugovora čestitajući supotpisnicima.

Ukupni iznos sredstava za financiranje odnosno sufinanciranje odobrenih projekata je sto osamnaest tisuća i šesto konvertibilnih maraka i bit će raspodijeljen iz Proračuna Grada Livna. Prema prijavljenim projektima nevladine organizacije će sredstva utrošiti za različite projektne aktivnosti od infrastrukturnih radova, unaprjeđenja poduzetništva, uređenja školskih igrališta, razvoj dobrovoljnog vatrogastva, sportskih aktivnosti te za projekte s područja ekologije.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok