• Short title article: Ljubljana

Jučer je u Ljubljani započela Kick off konferencija projekta WIN- koji u Bosni i Hercegovini provode Ministarstvo gospodarstva Hercegbosanske županije i Županijski zavod za upošljavanje Hercegbosanske županije, u suradnji sa pridruženim partnerima Gospodarskom komorom federacije BiH i Federalnim zavodom za zapošljavanje.

Ispred Vlade Hercegbosanske županije konferenciji je nazočio ministar gospodarstva Miroslav Jaglica, Jovanka Sabljić voditelj projekta i Ivana Mišković koordinator na projektu.

Predmetnom konferencijom započete su aktivnosti na provedbi zajedničkog projekta, odobrenog kroz prvi poziv Dunavskog programa u kojem još sudjeluje 8 partnera iz Slovenije, Austrije, Češke, Mađarske, Srbije i Bugarske.

Nakon detaljnog upoznavanja partnera i njihovih pojedinačnih uloga u svakoj aktivnosti, razgovaralo se i o aktivnostima u prvom razdoblju provedbe te očekivanjima od svakog partnera. Predstavljeni su administrativno i  financijsko upravljanje projektom te organizacijski i operativni zahtjevi u provedbi projekta. Komunikacijske aktivnosti su predstavljene od partnera PINA, zaduženog za promociju i vidljivost projekta prema ciljnim skupinama projekta.

Drugi dan konferencije posvećen je posjeti Općini Trbovlje (SLO) te tehnološkim poduzećima DEVESoft i KATAPULT. Projektom je uz svaki projektni sastanak planirana i transnacionalna radionica, koja će se kod slovenskih partnera organizirati u Centru mladih u Trbovlju.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok