Proteklog vikenda završila je Zimska škola koja se održala na Sljemenu, a namijenjena je polaznicima Političke akademije Zaklade hrvatskog državnog zavjeta. U svoje ime i u ime glavnog tajnika HDZ-a, Milijana Brkića nazočne je pozdravio Srećko Prusina, ravnatelj Zaklade hrvatskog državnog zavjeta i Michael Lange, direktor Zaklade Konrad Adenauer.

Osma generacija polaznika Političke akademije tijekom trodnevne radionice imala je predavanja o suvremenim društvenim pitanjima te o radu s medijima. Sastavni dio programa bile su i radionice u kojima su polaznici upoznavali tehnike političke komunikacije, vježbe javnog nastupa te panel diskusije. Predavači su prenosili polaznicima recentna znanja i vještine te su poticali diskusiju s polaznicima koja je bila nadopunjena primjerima iz prakse.

Na ovoj zimskoj školi sudjelovali su i novoizabrani predsjednik Mladeži OO HDZ BiH Livno, Ivo Maglica, zajedno sa kolegama Političke akademije HDZ BiH kao počasni gosti sestrinske stranke HDZ Republike Hrvatske.

OO MHDZ BiH Livno

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok