Dana, 17.02.2015 godine u 18:05 sati dogodila se prometna nezgoda s većom materijalnom štetom, jednom smrtno stradalom osobom i dvije lakše ozlijeđene osobe na magistralnom putnom pravcu M. 6.1. u mjestu Kovači, Tomislavgrad.

Sudionici prometne nezgode su I.Š. rođen 1990. godine u Mostaru, upravljajući motornim vozilom marke VW "Golf" reg. oznaka K98 J 853, koji je tom prilikom zadobio teže tjelesne ozljede i I. V. rođen 1956. godine u mjestu Kovači, Tomislavgrad, upravljjući motornim vozilom marke "Audi" reg. oznaka 065 J 271, koji je s mjesta prometne nezgode kolima hitne pomoći prevezen u DZ Tomislavgrad,  gdje je od strane dežurnog liječnika utvrđena smrt, a kao suvozač u m/v marke "Audi" nalazila se J.N. rođena 1956. godine u Tomislavgradu, koja je nakon ukazane liječničke pomoći u DZ Tomislavgradu prevezene u Županijsku bolnicu u Livno, gdje su joj konstatirane lakše tjelesne ozljede.

Očevid na mjestu događaja obavili su djelatnici PU Tomislavgrad i županijska tužiteljica, nakon čega je tijelo smrtno stradalog prevezeno u mrtvačnicu DZ Tomislavgrad gdje će tijekom dana 18.02.2015 godine biti obavljena obdukcija.

Daljnji operativni rad je u tijeku.

Priopćeno je iz MUP-a HB županije.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok