Dana, 03.03.2015 godine u 07:10 sati dogodila se prometna nezgoda s većom materijalnom štetom, dvije teže i četiri lakše povrijeđene osobe na magistralnom putu Livno - Tomislav Grad u mjestu Stipanići, Tomislav Grad u kojoj su sudjelovali:

A.P rođen 1973 godine u Livnu, upravljajući motornim vozilom marke VW "Transporter" reg oznaka 155 A 442 i H.B. rođen 1958 godine u Tomislav Grad, upravljajući motornim vozilom marke "Mercedes" reg. oznaka 764 K 831, koji je tom prilikom zadobio teže tjelsne ozljede, te je nakon ukazane liječničke pomoći u DZ Tomislav Grad prevezen u Županijsku bolnicu u Livnu gdje je zadržan na daljnjem liječenju.

Kao suputnici u vozilu VW "Transporter" nalazili su se R. G,. rođen 1992 godine u Drvaru,  tom prilikom zadobio teže tjelesne ozljede te je nakon ukazane liječničke pomoći u DZ Tomislav Grad prevezen u Županijsku bolnicu u Livnu,  a potom u KBC "Firule " u Splitu  gdje je zadržan na daljnjem liječenju, dok su M.K. rođen 1990 godine u Drvaru , S.S. rođen 1991 godine u Drvaru i J.K. rođen 1992 godine u Livnu, zadobili lakše tjelesne ozljede, te su nakon ukazane liječničke pomoći u DZ Tomislav Grad pušteni kući.

Očevid na mjestu događaja obavili su djelatnici PU Tomislav Grad, daljnji operativni rad je u tijeku.

Priopćeno je iz MUP-a HB županije.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok