Predsjednik HDZ-a BiH, HNS-a i član Predsjedništva BiH iz reda hrvatskog naroda, dr. Dragan Čović boravio je jučer u Drvaru.

Predsjednik Čović uz Izaslanstvo HDZ-a BiH, Borjanu Krišto, potpredsjednicu HDZ BiH i dopredsjedateljicu Zastupničkog  doma Parlamentarne skupštine BiH, Matu Franjičevića člana Predsjedništva HDZ BiH, Branka Ivkovića, predsjednika Vlade HBŽ i predsjednika ŽO HDZ BiH HBŽ, Ivana Vukadina, člana Predsjedništva HDZ BiH i načelnika općine Tomislavgrad, Luku Čelana, načelnika Općine Livno, Slavka Budimira, predsjednika OO HDZ BiH Drvar, ministre u Vladi HBŽ-a i članove OO HDZ BiH Drvar nazočio je konstituirajućoj sjednici Mladeži OO HDZ BiH Drvar.

Mladež je nakon niza godina uspijela posložiti svoje redove i obnovila svoj rad u Drvaru,  iskazali su veliko zadovoljstvo što hrvatski narod u BiH napokon predstavlja legitmni član Predsjedništva iz hrvatskog naroda i što je danas na njihovoj sjednici.

Predsjednik HDZ-a BiH dr. Dragan Čović, uz pozdrave Mladeži, kazao je da je Mladež jedan od stupova djelovanja HDZ-a BiH, te ih potaknuo da se uključuju u sva zbivanja pa i oko formiranja svih razina vlasti, napomenuvši kako je pred mladima povijesno vrijeme, te da se moraju boriti protiv svih iskušenja koje danas imamo u BiH, a mladi to najviše i najbolje osjećaju. Predsjednik Čović danas im je poželio puno uspijeha u radu.

Nakon sastanka s Mladeži, izaslanstvo HDZ-a BiH nazočilo je na sv. Misi u crkvi sv. Josipa u Drvaru gdje se danas proslavio patron župe, a nakon toga razgovarali su s župnikom don Davorom Klečinom. Na svečanoj misi proslave sv. Josipa, izaslanstvu HDZ-a BiH pridružila se i potpredsjednica HDZ-a RH i gradonačelnica Knina Josipa Rimac.

Izaslanstvo HDZ-a BiH nazočilo je i na sjednici OO HDZ BiH Drvar, Slavko Budimir, predsjednik OO HDZ BiH Drvar, kratko je predstavio rad i djelovanje ovog Općinskog odbora HDZ BiH.

Predsjednik Čović izrazio je i danas uvjerenje da će nositelji vlasti iz reda hrvatskog naroda na svim razinama u BiH dati doprinos da ostanak Hrvata u svim područjima BiH pa tako i Drvara bude prioritet djelovanja.

HDZ BiH

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok