Nestali Vahidin Islamović zvani Tajo (46) iz sela Jusići kod Sapne pronađen je mrtav jučer ujutro na području sela Maline kod Živinica. Ovu informaciju potvrdio je i glasnogovornik MUP-a Tuzlanske županije Izudin Šarić.

Otkrili ubojicu

- Imamo informaciju da je tijelo pronađeno. Sada istragu vode inspektori Odjela krim-policije MUP-a TŽ, i to je sve što vam mogu reći - kazao je Šarić. No, neslužbeno se spominjalo da je policija identificirala osobu koja je osumnjičena za ubojstvo. Riječ je o 33-godišnjem M. A. iz Sapne koji je osumnjičen da je počinio zločin iz koristoljublja. Naime, žrtvi je uzeo veći iznos novca koji je imala kod sebe. Prema svjedočenjima Vahidinovih poznanika, on je u vrijeme nestanka kod sebe imao oko 25.000 KM. - Izvršeni su pretresi objekata i automobila na nekoliko lokacija na području TŽ i u jednom mjestu u blizini Zvornika. Na tijelu stradalog vidljivo je nekoliko rana iz vatrenog oružja. Osumnjičeni će biti ispitan, nakon čega će se najvjerojatnije Županijskom sudu Tuzla poslati prijedlog za određivanje jednomjesečnog pritvora za M. A.- kazao je Admir Arnautović, glasnogovornik Tužiteljstva TŽ. Piše Večernji list.

Uzaludna potraga

Za nesretnim Vahidinom Islamovićem tragalo se jedanaest dana. Posljednji put viđen je u Sapni 29. ožujka. Dan poslije, nakon što se nije vratio kući, njegov nestanak prijavila je supruga. - Nije nikome ništa nažao učinio. U posljednjem razgovoru mi je rekao da neće doći na ručak zbog puta. Zvala sam ga ponovno nakon tri-četiri sata, ali je bio nedostupan. Tako je sve do danas. Najcrnje slutnje obistinile su se. Ubijen je te nedjelje usred dana. - Sve smo obišli, ali uzalud - kazala je kroz suze supruga Zahrina.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok