Upravno vijeće Dječjeg vrtić „Pčelice“, donijelo je odluku o poništenju javnog natječaja objavljenog u „Službenim novinama Federacije BiH“, broj: 48/14 od 18.06.2014.g., te je istovremeno raspisalo ponovljeni Javni natječaj za izbor ravnatelja.

Mandat Ravnatelja traje četiri  /4/ godine i ista osoba može biti ponovno imenovana. Kandidati za izbor Ravnatelja obavezni su ispunjavati opće i posebne uvjete propisane zakonom i statutom ustanove. Uz prijavu koja sadrži  adresu i kontakt telefon kandidati su dužni priložiti i dokaze o ispunjavanju općih i posebnih uvjeta Povjerenstvu za izbor.

Prijave uz tražene dokaze dostaviti isključivo u zatvorenoj koverti u roku od 15 dana od dana objave u Službenim novinama Federacije Bosne i Hercegovine na adresu: Dječji vrtić „Pčelice“, Ul. Stjepana Kotromanića bb, 80101 Livno sa naznakom „Prijava na natječaj za mjesto ravnatelja dječjeg vrtića „Pčelice“– ne otvarati!“

Prijave se dostavljaju isključivo preporučeno putem pošte. Nepotpune i  nepravodobne prijave neće se razmatrati. Cjeloviti tekst natječaja nalazi se u privitku na web stranicama općine Livno.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok