Srednja strukovna škola Silvija Strahimira Kranjčevića Livno Vas poziva na Promocijske dane „Open house“, koji će se održavati od četvrtka 28. svibnja 2015. godine  do  subote 30. svibnja 2015. godine  u Livnu.

Cilj promocijskih dana škole je podizanje svijesti šire javnosti o važnosti obrazovanja mladih i poboljšanja uvjeta školovanja  mladih ugostitelja i medicinara.

Program:

„Športsko-glazbena noć“ u četvrtak 28. svibnja. 2015. godine s početkom u 19 sati u kojoj će nastupiti sekcije HKUD „Dinara“: Ženski pjevački zbor , Gradski harmonikaški orkestar i Gradska limena glazba. U glazbenom dijelu pridružit će im se učenici i članovi glazbene sekcije SSŠ Silvija Strahimira Kranjčevića Livno.

Športski program će upotpuniti nogometne utakmice između MNK Seljak i NK Troglav,  reprezentacija SSK Silvija Strahimira Kranjčevića i reprezentacije Srednje ekonomske škole i Gimnazije, te nogometne utakmice između reprezentacija prosvjetnih djelatnika i medicinara. Snage u odbojci odmjerit će prosvjetni djelatnici i medicinari.

U toku večeri bit će upriličena tombola na kojoj će posjetitelji moći osvojiti ulaznice za ReUnion Music Festival 2015. u Livnu na kojem će nastupiti Željko Joksimović, Colonia i S.A.R.S.

„Dan otvorenih vrata škole“ u petak 29. svibnja 2015. godine u 10.30 sati za sve učenike završnih razreda osnovnih škola.

„Car event Livno“ u subotu 30. svibnja 2015. godine  s početkom u 11 sati po prvi put u Livnu predstavlja izložbu oldtajmera i prerađenih automobila u suradnji sa Autoklubom Livno.  Posjetiteljima  i ljubiteljima automobila bit će podijeljene porcije graha.

Ovim putem Vas pozivamo da se odazovete u što većem broju i svojim dobrovoljnim prilozima za ulaznice, tombolu, hranu i piće pomognete  u opremanja medicinskog i ugostiteljskog kabineta.

Priopćeno je iz SSŠ "Silvije Strahimir Kranjčević".

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok