U radnom posjetu Vladi Hercegbosanske županije, predsjedniku Vlade, Drašku Daliću, ministru znanosti, prosvjete, kulture i športa, Petru Galiću i ministru rada, zdravstva, socijalne skrbi i prognanih, Dragoslavu Topiću danas je boravio dr. Ayman A. Abulaban, predstavnik UNICEF-a u Bosni i Hercegovini sa svojim suradnicima.

Tijekom sastanka predstavnici UNICEF-a upoznali su predsjednika Vlade Draška Dalića s odrađenima aktivnostima u proteklom razdoblju vezano za potpisivanje Protokola o unapređenju ranog rasta i razvoja djeteta za Hercegbosansku županiju, te za projekte „Povećajmo mogućnost djeci u BiH za rano učenje”, „Obuke za odgajateljice” i projekt „Promocija interkulturalnog dijaloga, inkluzivnog i mirovnog obrazovanja i prevencija nasilja među djecom.

Tom prilikom je dr. Ayman čestitao Vladi Hercegbosanske županije što je uz pomoć UNICEF-a implementirala dva važna projekta, predškolskog odgoja te ranog rasta i razvoja i tim postala primjer ostalim županijama u Bosni i Hercegovini.

Predsjednik Vlade Hercegbosanske županije Draško Dalić izrazio je zadovoljstvo dosadašnjom uspješnom suradnjom s UNICEFOM, te naglasio kako će se suradnja nastaviti i u narednom periodu, te da će Vlada i dalje podržavati spomenute projekte.

Priopćeno je iz Vlade HB županije.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok