Ministarstvo znanosti, prosvjete, kulture i športa Hercegbosanske županije objavilo je Poziv za predlaganje projekata i programa u oblastima kulture i športa za 2015. godinu.

Ovim Pozivom utvrđuju se javne potrebe za koje se osiguravaju sredstva iz Proračuna Hercegbosanske županije, a to su prije svega djelatnosti, poslovi, programi, manifestacije, akcije i projekti u oblastima kulture i športa koja su od značaja za Hercegbosansku županiju.

Ministarstvo će na temelju prispjelih prijava, ocjena, uvjeta i kriterija ovoga Poziva dodijeliti sredstva tekućih transfera utvrđenih Proračunom Hercegbosanske županije.

Poziv za predlaganje projekata i programa u oblastima kulture i športa za 2015. godinu možete preuzeti OVDJE ili u rubrici aktivni natječaji. Prijavne obrasce također možete preuzeti OVDJE ili u rubrici aktivni natječaji.

Rok za dostavljanje prijedloga programa i projekata je 15 dana od dana objave Javnog poziva na oglasnoj ploči Vlade Hercegbosanske županije i službenim stranicama Vlade Hercegbosanske županije.

Priopćeno je iz Vlade HB županije.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok