Tvrtka  Zabrišće B&M nastala je uspješnom kombinacijom iskustva stečenog van granica države, spremnosti na investiranje vlastitog kapitala i liberalizacije zakonske regulative.

Osnovna djelatnost od samog osnivanja tvrtke je promet nafte i naftnih derivata, kako je vrijeme prolazilo tako smo proširili djelatnosti na trgovinu dodatnim asortimanom i ugostiteljstvo.

Danas kada govorimo u Zabrišće B&M –u, govorimo o jednoj od najuspješnijih tvrtki u našoj županiji i poželjnom poslovnom partneru svakom pogledu.

Poslovna filozofija ove tvrtke je usmjerena na zadovoljstvo kupaca, zato u ponudi garantira europsku kvalitetu goriva i potpunu predanost kupcima.

"Naša kompanija ne mora biti najveća ali svakako težimo tomu da budemo najbolji. Poslovanje tvrtke Zabrišće B&M d.o.o. usmjereno je na stvaranje dobrobiti za našu Županiju i društvo u cjelini", poručuju iz ove kompanije.

Tvrtka posjeduje pet moderno opremljenih crpki na lokacijama Zabrišće, Suhača, Livno, B.Grahovo i Drvar, a u tijeku je izgradnja luksuznog poslovnog centra u Gospodarskoj zoni Jug.

"Najveće zasluge za ovakav razvoj tvrtke imaju naši djelatnici koji su prihvatili činjenicu da se njihova radna mjesta pretvaraju u prave  "male robne kuće" i da svaki proizvod smatraju dobrodošlim jer ga vide kao potencijalnu mogućnost za zaradu", ističe direktor tvrtke Zabrišće B&M.

„Kada je nastupila gospodarska kriza u našoj zemlji većina tvrtki se našla u problemima,  da bi se prikrila nelikvidnost tvrtki  „rezale“ su se plaće, smanjivali dodaci na plaću te su najveći teret krize podnijeli djelatnici.

Kod nas se dogodilo upravo suprotno, jer smo krizu prepoznali kao priliku da budemo što snažniji i bolji . Naši djelatnici ostvaruju prvi kontakt s kupcima i najbitnije u tom trenutku je da kupac dobije najbolju moguću uslugu a to ne može ponuditi uposlenik koji je nezadovoljan, koji nije primio plaću i sl. Mi smo to prepoznali, uveli novi sistem nagrađivanja djelatnika u poslovanju i zato se kupci koji prvi put posjete naše crpke u pravilu vraćaju. „ istaknuli su iz Uprave ove kompanije.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok