Predsjednik OO HDZ BiH B.Grahovo Krešimir Sarić podnio izvješće o radu u protekle četiri godine.

Dana 25.lipnja 2015.godine s početkom u 13:00 sati održana je izborna skupština Općinske organizacije HDZBiH Bosansko Grahovo.

Na početku je nazočne izaslanike i goste pozdravio Krešimir Sarić predsjednik OO HDZ BiH B.Grahovo poželivši uspješan rad i izbor najkvalitetnijh ljudi za realizaciju ciljeva i programa stranke u narednom periodu.

Nakon toga svirana je himna hrvatskog naroda te odana počast minutom šutnje poginulim hrvatskim braniteljima i članovima HDZ BiH. Na izbornoj skupštini sudjelovalo je 27 od 35 izaslanika a skupštinu je vodilo tročlano radno predsjedništvo.

Predsjednik OO HDZ BiH B.Grahovo Krešimir Sarić podnio izvješće o radu u protekle četiri godine posebno naglašavajući rezultate izbora i to lokalnih gdje su osvojena dva vijećnička mjesta i općih kad je došlo do povećanja broja glasova za HDZ BiH na području općine B.Grahovo. Osvrnu se i na rad i odnos sa zakonodavnom i izvršnom vlasti na razini općine i županije .Također je naveo probleme s kojim se općinski odbor suočavao a to je neriješeno finaciranje i opremljenost prostora za rad. Istakao je  planove i dokumente koji su urađeni u prethodnom periodu.

Na skupštini je izabran novi saziv Općinskog odbora HDZ BiH u sastavu Ana Rajić, Ružica Grgić Brešić, Krešimir Sarić, Slavko Galiot, Zoran Barić, Darko Sarić, Ivica Ivanović, Dražen Matošević i Miodrag Galiot.

Također je izabran i Nadzorni odbor koji čine Darko Topalović,Nikola Grizelj i Goran Rajić.

Skupština je odabrala šest izaslanike za izbornu skupštinu ŽO HDZ BiH HBŽ kao i dva kandidata za ŽO i jednog kanididata za NO.

Navodi se u priopćenju HDZ-a BiH.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok