U prepunoj dvorani Narodnog sveučilišta u Livnu, preksinoć je premijerno izvedena kazališna predstava „Neobična komedija“, autora Fadila Hadžića, pod vještom redateljskom palicom gosp. Dinka Periše.

Izvedba je bila ujednačena, cjelina kompaktna a tim uigran. Scenografija i kostimografija na zavidnom nivou, gotovo na profesionalnoj razini.

Predstava je prekidana zaslužnim ovacijama, kvaliteta glume i scenarija potvrđena, što je glumcima bio dodatan vjetar u leđa i sigurnost u sljedećim nastupima kojih mora biti zbog publike koja zasigurno uvijek prepoznaje kvalitetu kao i zbog kazališne scene  „Cleuna“ HKUD-a „Dinara“ Livno, koja će se zasigurno razvijati i rasti na dobrim i zdravim  temeljima.

Trud, mar, rad i utrošeno vrijeme nisu bili uzaludni. Najvrjednije stvari u životu  ionako nemaju cijenu. Dobro je činiti dobro, to oplemenjuje čovjeka, a ujedno i drugima čini život ljepšim i kvalitetnijim.

Ovim putem se zahvaljujemo svima koji su na bilo kakav način dali obol i pomogli u realizaciji ovog zahtjevnog projekta, a posebna zahvalnost ide našim glumcima i vjernoj livanjskoj publici.

Zbog velikog interesa, repriza predstave bit će u ponedjeljak, 6. srpnja u 20 sati.

Cijena ulaznice 2 KM, a moći će se nabaviti sat vremena prije predstave na blagajni Narodnog sveučilišta.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok