Predstavnici firme Solbus d.o.o. Livno, Stipe Marelja i Josip Sužanj u pratnji zastupnika firme odvjetnika Slavena Jukića danas su boravili u radnoj posjeti predsjedniku Vlade Hercegbosanske Drašku Daliću.

Tijekom sastanka predstavnici firme Solbus-a, koja je registrirana za proizvodnju energije iz obnovljivih izvora- solari,  prezentirali su predsjedniku Vlade Drašku Daliću od sad odrađene i preuzete aktivnosti iz potpisanog ugovora s Ministarstvom gospodarstva Hercegbosanske županije.

Nakon čega je dogovoreno da će za 15 dana u Livnu za predstavnike Vlade Hercegbosanske županije i predstavnike Općine Livno upriličiti prezentacija projekta firme Slobus, koju će prezentirati sami investitori projekta zajedno sa osobama iz struke i financija. Sve u cilju upoznavanja faze u kojoj se projekt nalazi te s koracima koje je potrebno poduzeti u narednom razdoblju.

Predsjednik Vlade, Draško Dalić tom prilikom je u ime Vlade Hercegbosanske županije dao potporu projektu koji će se realizirati  na prostoru Hercegbosanske županije.

Priopćeno je iz Vlade HB županije.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok