Ministarstvo gospodarstva Hercegbosanske županije objavilo je Javni poziv za prijavu projekata udruga građana za sufinanciranje iz Proračuna Hercegbosanske županije za 2015. godinu.

Cilj Javnog poziva je raspodjela sredstava za sufinanciranje udruga građana iz Proračuna Hercegbosanske županije koje će realizacijom svojih projekata doprinjeti razvoju ili osigurat preduvjete za razvoj djelatnosti: turizma, obrta, prometa i ugostiteljske djelatnosti.

Kriteriji za sufinanciranje su: kvaliteta projekta, proračun projekta, održivost projekta, reference udruge i kapaciteti za provedbu projekta. Raspoloživa sredstva za realizaciju ovoga poziva iznose 40.000,00 KM. Rok za dostavljanje prijava projekata je do 11.9.2015. godine.

Prijave projekata pripremljene u skladu sa sadržajem ovoga poziva uputiti na adresu: Ministarstvo gospodarstva Hercegbosanske županije Stjepana II. Kotromanića b.b. 80101 Livno s naznakom „ Prijava na Javni poziv- prijava projekata udruga građana“-Ne otvarati.

Javni poziv za prijavu projekata udruga građana za sufinanciranje iz Proračuna Hercegbosanske županije za 2015. godinu možete preuzeti OVDJE.

Obrazac za prijavu se može preuzeti OVDJE ili u prostorijama Ministarstva gospodarstva Hercegbosanske županije.

Pravilnik o kriterijima, načinu i postupku raspodjele sredstava za sufinanciranje udruga građana iz Proračuna Hercegbosanske županije možete preuzeti OVDJE.

Priopćeno je iz Vlade HB županije.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok