Jedna od vodećih farmaceutskih generičkih kompanija KRKA, d. d., Novo mesto donirala je Domu zdravlja Livno SMART TV koji je preduvjet je za pokretanje projekta „Multimedijski info centar“ koji ima za cilj povećati informiranost i zadovoljstvo korisnika usluga te povećati konkurentnost organizacije kroz pokretanje aktivnosti uzajamne promocije s medijskim kompanijama te omogućavanja dodane marketinške vrijednosti za potencijalne donatore.

U 2014. godini Dom zdravlja Livno zabilježio je preko 120.000 dolazaka postojećih korisnika usluga što predstavlja veliki potencijal za oglašavanje vodećih kompanija.

Prema riječima ravnateljice Doma zdravlja Livno dr. Ljiljane Mladine ova donacija potvrda je predanog rada svih djelatnika Doma zdravlja Livno na ispunjavanju naše misije.

Ova donacija u skladu je s našim fokusom na održivi razvoj i osluškivanje potreba društva kojem pripadamo što se pokazalo kao temelj našeg uspjeha. To je razlog zbog kojeg smo podržali brojne zdravstvene i humanitarne projekte kroz sponzorstva i potpore. Nastojanja Doma zdravlja Livno postati vodeća  zdravstvena ustanova podržavamo ovom donacijom – kazao je prigodom uručenja donacije Darko Grubišić, stručni suradnik kompanije KRKA, d. d., Novo mesto. (DZL)

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok