Anti Milanoviću iz Livna, kojeg se tereti za izazivanje teške prometne nezgode u mjestu Guber, općina Livno , određen je jednomjesečni pritvor.

Sudac za prethodni postupak županijskog suda u Livnu u kaznenom predmetu protiv osumnjičenika Ante Milanovića iz Livna, zbog kaznenog djela Teška kaznena djela protiv sigurnosti javnog prometa iz članka 336 stavak 2 u svezi sa člankom 333 stavak 1 Kaznenog zakona Federacije BiH, u nazočnosti tužiteljice Županijskog tužiteljstva HBŽ Livno, razmotrio je prijedlog županijskog tužiteljstva HBŽ Livno za određivanje pritvora i odlučio osumnjičeniku Anti Milanoviću odrediti pritvor u trajanju od 1 (jedan) mjesec, a koji se računa od 30. kolovoza 2015. godine od 3:00 sati, tako da pritvor protiv osumnjičenika po... ovom rješenju može trajati do 30. rujna 2015. godine do 3:00 sata ili do nove odluke suda.

Podsjetimo. 29.kolovoza 2015.godine dogodila se teška prometna nezgoda u mjestu Guber, općina Livno, u kojoj je smrtno stradao Nikola Brdar, rođen 1971.godine.

>>> Teška prometna nezgoda u Guberu. Jedna osoba smrtno stradala

Priopćeno je iz suda.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok