Ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Hercegbosanske županije u suradnji sa Županijskim zavodom za upošljavanje planiralo je bilo nastaviti prezentaciju Programa sufinanciranja zapošljavanja i samozapošljavanja u oblasti poljoprivrede 2015. godine.

Program je rezultat Sporazuma koji su potpisali Federalni Zavod za zapošljavanje i Federalno ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva.

Prezentacija Programa predviđena u Glamoču u četvrtak, 26. 11. 2015. godine, Kupresu u petak, 27.11.2015., Bosanskom Grahovu u srijedu, 2.12.2015. i u Drvaru u srijedu, 2.12.2015. godine se otkazuju zbog obavijesti pristigle u Ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Hercegbosanske županije iz Županijskog zavoda za upošljavanje. U obavijesti koja je identična obavijesti sa službene web stranice Federalnog zavoda za zapošljavanje se kaže:

„Obavještavamo poljoprivredne obrtnike i nezaposlene osobe da se apliciranje za učešće u Programu sufinanciranja zapošljavanja i samozapošljavanja u oblasti poljoprivrede 2015. do daljnjega ograničava zbog velikoga broja podnesenih prijava i ograničenog iznosa raspoloživih financijskih sredstava. Nakon što se izvrši obrada pristiglih prijava i utvrdi postojanje eventualne mogućnosti za dalje prijavljivanje, Javni poziv će se nastaviti.“

Ukoliko Ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Hercegbosanske županije zaprimi nove informacije od Županijskog Zavoda za upošljavanje o Programu sufinanciranja zapošljavanja i samozapošljavanja u oblasti poljoprivrede 2015. godine resorno Ministarstvo će postupiti sukladno obavijesti i nastaviti planirane aktivnosti prezentacije Programa u Glamoču, Kupresu, Bosanskom Grahovu i Drvaru o čemu će javnost biti blagovremeno obaviještena.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok