Općina Livno objavljuje poziv mjesnim zajednicama (MZ) Općine Livno za sudjelovanje u Projektu „Jačanje uloge mjesnih zajednica u Bosni i Hercegovini“.

Projekt “Jačanje uloge mjesnih zajednica u Bosni i Hercegovini” (2015-2019) predstavlja zajedničku inicijativu i financiranje od strane Vlade Švedske i Vlade Švicarske, a provodi ga Razvojni program Ujedinjenih naroda (UNDP) u partnerstvu sa Ministarstvom za ljudska prava i izbjeglice Bosne i Hercegovine, Ministarstvom pravosuđa Federacije Bosne i Hercegovine, Ministarstvom uprave i lokalne samouprave Republike Srpske, Vladom Brčko Distrikta i oba entitetska saveza općina i gradova.

U privitku ovog poziva dostavljen je upitnik za mjesne zajednice kojeg je potrebno popuniti i  dostaviti do 4.prosinca 2015. godine,  na adresu:

OPĆINA LIVNO

OPĆINSKI NAČELNIK

Livno, Trg branitelja 1

( Uz napomenu za: Projekt „Jačanje uloge mjesnih zajednica u Bosni i Hercegovini“)

Sve MZ trebaju uz upitnik dostaviti i jedan poseban prateći dokument (ako postoji): pravilnik i poslovnik MZ.

Informacije i podaci dati u odgovorima na upitnik trebaju biti pouzdani i točni.

Relevantni predstavnik MZ-e stavlja datum i svoj potpis na popunjeni upitnik.

Prihvatljive su rukom popunjene prijave ukoliko su popunjene kemijskom olovkom (ne grafitnom). Ukoliko je moguće, upitnike je potrebno skenirati i dostaviti elektronskim putem (na USB-u).

Za dodatne informacije možete kontaktirati gospođu Miru Gotovac na telefon broj: 034/ 206-230 ili putem e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok