Kompanija Google omogućila je još lakšu kupovinu putem interneta zahvaljujući svom novom servisu - Pay with Google.

Pay with Google servis je sličan PayPalu i korisnicima omogućuje da u samo nekoliko koraka plate račun na internetu.

Za korištenje ovog servisa potreban je Chrome internet preglednik ili Android telefon, kao i Google račun. Na ovaj način kupovinu možete obaviti uz samo nekoliko klikova, a sve se verificira pomoću sigurnosnog koda iz korisnikovog Android uređaja. To znači da je proces sada pojednostavljen te da više nema popunjavanja beskonačnih formulara na stranicama za online kupovinu.

Informacije s kreditne kartice više nećete morati unositi svaki put kada nešto kupujete preko interneta, već će biti dovoljno da prilikom načina plaćanja odaberete opciju Pay with Google i ulogirate se s vlastitim računom. Google će zatim prodavaču automatski poslati podatke podatke o uplati te adresu za isporuku s korisnikovog računa. Naravno, da biste bili u mogućnosti izvršiti plaćanje, na svom Google računu morate imati povezanu neku kreditnu karticu. Prenosi Zimo.co.

Osim na web stranicama, plaćanje će biti moguće i u brojnim aplikacijama, a kod procesuiranja uplata neće se naplaćivati provizija. Za sada su podržane internetske trgovine Airbnb, Yelp, Eat24, Kayak, Wish, Instacart, a Google je ostalim trgovinama ponudio API za ugradnju opcije Pay with Google u samo nekoliko linija programskog koda.

Pratite Livno Online na Facebooku, Twitteru, Instagramu ili Youtube-u

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i Livno Online ne može se smatrati odgovornim za izreceno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.Ukoliko ne posjedujete email adresu u polje za email adresu upišite abc@abc.com
comments powered by Disqus

Najnovije tehnologija