Jučer je u Sport centru u Međugorju održan prvi ovogodišnji Management forum HT ERONET-a.

Ivan Magdić iz  tvrtke Gartner koja se bavi analizom, procjenom i praćenjem trendova u informacijskoj i komunikacijskoj tehnologiji bio je jedan od predavača. On se u svome izlaganju osvrnuo na podizanje prihoda od „ne tradicionalnih“ usluga te na poboljšanje digitalnih kanala prodaje i komunikacije. 

Na Forumu je naglašena žurna potreba digitalne transformacije te bitnost prepoznavanja trenutka i potreba tržišta.

Proces uvođenja integriranog sustava upravljanja radnim učinkom, prisutnima je prezentirala dugogodišnja konzultantica HT ERONETA Mirela Topić te ih upoznala sa preduvjetima efikasne implementacije ali i beneficijama implementacije sustava URU.

U svom je obraćanju, član Uprave- izvršni direktor za nepokretnu mrežu, Tomislav Ruk izložio aktivnosti u proteklih šest mjeseci. Vezano za marketinške aktivnosti, koristi se push po segmentima te je naglasak stavljen  na ICT usluge.

Član Uprave- izvršni direktor za tehniku Goran Kraljević, predstavio je  odrednice plana Direkcije za pokretnu mrežu. Posebno je prezentirana JIRA, projektni alat koji ima široku primjenu u marketing i HR-u. 

Govoreći o ključnim strateškim ciljevima za 2018. godinu, Gordana Bilić član Uprave za financije je navela da je ključni izazov nastaviti pozitivni trend iz 2017. godine i to kroz ostvarenje pozitivne neto dobiti, održanje visoke razine likvidnosti, i nastavak kontinuiteta osiguranja financijskih sredstava za nastavak investicijskog ciklusa.

Financijski rezultati za prvih šest mjeseci su iznad planiranog.

Pratite Livno Online na Facebooku, Twitteru, Instagramu ili Youtube-u

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i Livno Online ne može se smatrati odgovornim za izreceno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.Ukoliko ne posjedujete email adresu u polje za email adresu upišite abc@abc.com
comments powered by Disqus

Najnovije tehnologija