U nazočnosti velikog broja gostiju, u Sarajevu je, na prigodnoj svečanosti, otvoren novi ERONET centar. Riječ je o najsuvremenijem telekomunikacijskom centru u BiH.

Time je nastavljen projekt osuvremenjivanja prodajne mreže ovog operatera.

Nazočnima se obratio član Uprave, izvršni direktor za nepokretnu mrežu Tomislav Ruk, koji je, otvarajući centar, između ostaloga, istaknuo:

„U skladu sa sloganom – Digitalna kompanija za digitalno doba, stalnim tehnološkim izazovima i svakodnevnim promjenama, ERONET je svoj centar u Sarajevu u potpunosti digitalizirao i prilagodio današnjim trendovima. Cjelokupni portfelj standardnih usluga u privatnom i poslovnom segmentu, uz nove tehnologije, ICT rješenja,  vrhunske uređaje, dostupni su vam ovdje, u modernom digitalnom okruženju“.

Svečanosti je nazočio i federalni ministar prometa i veza Denis Lasić koji je čestitao HT ERONET-u na novome prodajnom prostoru te izrazio zadovoljstvo što ova tvrtka čvrsto ide ukorak s ubrzanim tehnološkim promjenama i digitalizacijom koju nameće suvremeno doba.

Predsjednik Uprave HT ERONET-a Vilim Primorac, istaknuo je:

„HT ERONET spreman je odgovoriti na sve tehnološke izazove koje sa sobom nosi suvremeno doba. Smatramo da će upravo  naša tvrtka biti jedan od glavnih aktera i pokretača digitalnih promjena koje vode ubrzanom razvoju cijele regije.“

Nakon svečanog otvaranja, priređena je i promocija novoga Samsungova S10 uređaja, nove usluge Fleet Management, a zahvaljujući partneru HT ERONET-a Ericssonu Nikoli Tesli, posjetitelji su mogli isprobati vrhunski 4G VR Gaming (Virtual Reality) Experience i saznati  nešto više o Smart City tehnologiji budućnosti.

ERONET centar nalazi se u Ul. Valtera Perića 1 (bivši hotel Zagreb).

Pratite Livno Online na Facebooku, Twitteru, Instagramu ili Youtube-u

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i Livno Online ne može se smatrati odgovornim za izreceno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.Ukoliko ne posjedujete email adresu u polje za email adresu upišite abc@abc.com
comments powered by Disqus

Najnovije tehnologija