J.Lo i Kim Kardashian napravile su svojevrsnu revoluciju kada je riječ o ženskim stražnjicama.

Mnogima su posebno privlačne bile male, prćaste i čvrste stražnjice, no Kardashian je od svoje, poveće stražnjice, napravila svojevrstan brend. Nakon nje, diljem svijeta mnoge su djevojke poželjele imati stražnjicu poput njene te se nerijetko podvrgavaju i estetskim zahvatima kako bi u svoju stražnjicu ubrizgali masne stanice i dobile obujam poput stražnjice kakvu ima Kim. Piše Večernji.hr.

Ipak, postoji pet oblika ženskih stražnjica.

Njujorški estetski kirurg, imao je na svom stolu više od 50 000 žena iz ukupno 35 zemalja širem svijeta, a koje su mu se obratile sa zahtjevom za korekcijom stražnjice.

Temeljem bogatog radnog iskustva, Matthew Schulman utvrdio je pet oblika ženskih stražnjica.

1. Kockasta

tvrdi da je ovaj oblik stražnjice najčešći kod žena, posebice kod mlađih.

“Kod ovog oblika, bokovi i stražnjica su iste širine što daje dojam "kutije", pojasnio je za Women`s Health.

2. V - oblik

Ovaj oblik stražnjice češće je kod žena koje imaju uske bokove i šira ramena. Stražnjica čini oblik slova V kada je gledate od straga.

3. A- oblik

Žene s jačim bokovima gotovo uvijek imaju i širu stražnjicu što tvori stražnjicu u obliku slova A.

4. Okrugla

Ovaj oblik stražnjice imaju, po riječima Schulmana, J.Lo i Kim Kardashian. Upravo ovaj oblik stražnjice muškarcima je i najprivlačniji. Žene s ovakvom stražnjicom u prošlosti su se smtrale zdravijima te su muškarci i danas skloniji birati žene s okruglim stražnjicama.

5. Oblik obrnutog srca

Ovaj oblik stražnjice je "plosnatiji" na vrhu stražnjice, a puniji je prema dnu "jastučića". Iako može biti okrugla, ipak ima više volumena na donjem dijelu stražnjice što čini oblik obrnutog srca. Ovaj oblik stražnjice je najčešće vidljiv na modelima bikinija, kaže Schulman.

Pratite Livno Online na Facebooku, Twitteru, Instagramu ili Youtube-u

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i Livno Online ne može se smatrati odgovornim za izreceno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.Ukoliko ne posjedujete email adresu u polje za email adresu upišite abc@abc.com

Najnovije zanimljivosti