Sve što ste kupili mi smo vam dovezli. Svijet ne bi sličio na svijet, da samo na jedan dan parkiramo kamione, prema kojim gajite osjećaje mržnje. A to je sad i dokazano ovom koronom.

Spremni smo na toliko odricanja, rizika, i izazova, samo da bi tebi osigurali normalnu svakodnevnicu. Sad se tek vidi koliko će biti problema s prehranom a i sa svim ostalim. I dok čitaš sve ovo, vjerovatno boraviš u krugu obitelji, dok ja čekam u koloni, buljim u prokleti tahograf i zamišljam svoje najmilije, ili trenutno u samoizolaciji zbog vas. A neki će i reći zbog love. Piše Županjac.net na svojoj facebook stranici.

Trenutno je većina voznog parka u izolaciji ako ne i svi, a police u dućanima prazne. Ponovo krećemo u akciju da bi vi imali pune police u dućanima te pri tom riskiramo, a nakon tog opet u izolaciju. Znači, idemo na put i nakon tog u karantenu i tako ponovo – nanovo.

Ne tražimo Nobelovu nagradu niti povećanje platnih tura. Samo što tražimo je poštovanje na cesti.

Ovo je moj svijet, moje ime je vozač, ne moraš me razumjeti, ali me poštuj kada nam se putevi sretnu!

Sherajte – podržite nas!

Pratite Livno Online na Facebooku, Twitteru, Instagramu ili Youtube-u

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i Livno Online ne može se smatrati odgovornim za izreceno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.Ukoliko ne posjedujete email adresu u polje za email adresu upišite abc@abc.com