„Predizborno vrijeme je vrijeme kada Vam se obraćaju razne stranke, liste, pojedinci i svima je bitno reći da su najbolji bez obzira na to što nemaju ni snage ni programa ni političkog kapaciteta za vođenje politike.

Bitno je prepoznati one koji imaju snagu, iskustvo i znanje nositi se s teretom mandata i odgovornosti koji dolazi s njim. HDZ BiH je stožerna stranka hrvatskog  naroda i od svog postanka na sve načine se borila za opstanak i ostanak hrvatskog naroda na ovim prostorima, na tome ćemo ustrajati dok god svi hrvati ne budu zadovoljni i u ravnopravnom položaju s ostalim narodima“ kazao je okupljenima Stipo Pelivan, predsjednik OO HDZ BiH i kandidat za županijsku Skupštinu, na skupu Zajedništva HDZ BiH održanom u osnovnoj školi „Ivan Goran Kovačić“ u Livnu za TO Brina-Žabljak. 

Ivan Jozić nositelj liste za županijsku Skupštinu te aktualni predsjednik Vlade HBŽ okupljene je upoznao s radom Vlade na čijem je čelu malo više od godinu dana. Pokrenuti su mnogi projekti i aktivnosti kako bi popravili cjelokupnu situaciju u našoj županiji. Osnova djelovanja bila je suradnje s gospodarstvenicima, ulaganja u poljoprivredu, zdravstvo i socijalnu politika, Vlada HBŽ je riješila probleme kolektivnih ugovora u policiji i zdravstvu. Na kraju svog izlagana istaknuo je„ Možemo, trebamo i znamo nastaviti raditi za dobrobit sviju nas, stoga iziđite na izbore i glasajte za HDZ BiH.“

„Ono što posebno raduje veliki je broj mladih, visokoobrazovanih ljudi na listi, koji su s iskusnijima spremni preuzeti odgovornost za trenutak u kojem se nalazimo. Vjerodostojna politika na svim razinama uz vašu potporu i snagu dati će nam mogućnost da nastavimo brigu za opstanak i ostanak hrvatskog naroda na ovim prostorima.“  Okupljenima je kazao  kandidat za Zastupnički dom Parlamenta FBiH Zvonimir Pavić.

Dragan Konta kandidat za županijsku Skupštinu posebno se osvrnuo na probleme branitelja. HDZ BiH u posljednje četiri godine je popravio status braniteljske populacije, koji je bio narušen raznim Vladama Alijanse i Platforme, ostale stranke u svojim izbornim programima pitanje branitelja ne spominju. U narednih godinu dana izborom HDZ BiH nastavit će se i završiti svi pokrenuti procesi na rješavanju problema braniteljske populacije. 

Na skupu su bili i  Marijana Vrdoljak domaćin skupa i kandidatkinja za zastupnički dom Parlamentarne skupštine BiH,  kandidati za sve razine vlasti, te načelnik grada Livna Luka Čelan.

Na kraju skupa upućen je poziv svima, a posebno onim neodlučnim, da iziđu na izbore 07. listopada, podrže Zajedništvo HDZ BiH,  Hrvatskog člana predsjedništva dr. Dragana Čovića, nositeljicu liste za Zastupnički dom Parlamentarne skupštine BiH Borjanu Krišto, kao i ostale kandidate HDZ BiH na svim razinama vlasti. 

Priopćeno je iz HDZ-a BiH.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok