Vatreni večeras igraju utakmice odluke. Hrvatski nogometaši došli su do kraja puta, koji će ih odrediti kao pobjednike ili gubitnike na putu za SP u Brazlu. Prijenos utakmice možete pratiti na portalu Sportski.net od 20.15 sati.

Isprika ni jokera više nema, na Maksimiru Island večeras jednostavno mora pasti. Kako i tko će najviše potegnuti, kako bi na Svjetskom prvenstvu u Brazilu navijali za Hrvatsku, a ne za neku od prijateljskih ili 'najnogometnijih' zemalja, nije ni bitno. Zapravo, sve je sažeo Luka Modrić.

''Moramo biti Hrvatska kao što su na nas ljudi navikli'', poručio je Modrić prije susreta, a izbornik Niko Kovač otkrio recept za pobjedu.

''Imamo 90 minuta, bilo bi dobro da što prije zabijemo gol za naše samopouzdanje, za publiku. I da protivniku nabijemo pritisak''.

''Mi smo ti na kojima je najveća odgovornost'', poručuje Ivan Rakitić.

"Uvjeren sam da moramo gledati našu igru, moramo donositi loptu u njihovu polovicu terena i moramo dominirati. Igramo doma, pred našom publikom koja će nam dati dodatnu snagu. Idemo dobiti tu utakmicu i onda put Brazila."

Net.hr

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok