HDZ BiH je na propćenje HDZ1990 o pokušaju HDZ BiH da zaduži Livno radi vraćanja tuđih dugova, reagirao priopćenjem, koje je od prve do zadnje riječi jedna velika laž.

A što drugo očekivati od stranke, koja je na vlast došla velikom izbornom krađom?

Na zadnjoj sjednici OV Livna uopće se nije raspravljalo ni o podršci RTV „Herceg-Bosne“ d.o.o. Mostar, ni o nekakvom „određivanju namjenskih sredstava“, nego, po treći put u zadnjih godinu dana, o preuzimanju kreditne obveze za plaćanje neuplaćenih doprinosa uposlenika RTV „Herceg-Bosne“ d.o.o. Mostar.

>>> HDZ BiH: HDZ 1990 vodi politiku protiv hrvatskih medija u BiH

Da je to tako posvjedočili bi svi slušatelji Radio Livna da su mogli slušati prijenos sjednice. Naravno, nisu mogli, jer je HDZ BiH, zajedno s kolaicijskim partnerom SDA, ukinio prijenos sjednica, sad se vidi i zašto- da bi mogli još lakše lagati i obmanjivati narod.

O vječnoj borbi HDZ BiH za izgradnju i očuvanje identiteta  hrvatskog naroda, najbolje svjedoči to što, i nakon skoro 30 godine njihove vladavine,nemamo nacionalni tv kanal na hrvatskom jeziku, a nas Hrvata na ovim prostorima, zbog njihove promašene politike, nikad nije bilo manje.

Stranka, koja je doktorirala na sijanju mržnje, etiketiranju i podjelama, obrće teze pa svoje grijehe pokušava podvaliti nama. Ali ne staju oni na tome. Ne samo da mi više nismo „mali“ Hrvati, uzimaju si za pravo proglasiti da nismo Hrvati uopće.

Tko laže, taj krade, tko krade taj ubija.

Livanjski HDZ BiH je upravo s laži  i krađe prešao i na ubijanje nacionalnog identiteta onih Hrvata, koji se s njihovom promašenom i za Hrvate pogubnom politikom ne slažu!

Totalitarna stranka, koja u svojim redovima ima bezbroj „drugova“ i bivših Jugoslavena, a danas „velikih“ profesionalnih Hrvata usuđuje se nekome docirati o Hrvatstvu.

Sramite se „drugovi“ iz HDZ BiH, vas interesira samo novac i kako ga oteti narodu, a nikakvo Hrvatstvo!

Priopćeno je iz HDZ-a 1990 Livno.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok