U Bosni i Hercegovini sutra se očekuje pretežno oblačno vrijeme.

Prijepodne, uglavnom bez padavina i vjetrovito. Poslijepodne, kiša se najprije očekuje u sjevernim i sjeverozapadnim područjima. Do kraja dana, padavine se očekuju i u ostalim dijelovima. Na planinama snijeg.

U večernjim satima i u nižim područjima centralne, istočne i zapadne Bosne, kiša će preći u susnježicu i snijeg. Vjetar umjeren do jak, na trenutke i olujan južnog smjera. Jutarnja temperatura od 3 do 9, na jugu, sjeveru i sjeverozapadu zemlje do 13, a najviša dnevna od 10 do 16 stupnjeva. Pad temperature tijekom poslijepodneva i noći.

U Sarajevu će biti pretežno oblačno vrijeme. Tijekom dana s kišom. Krajem dana i tijekom noći, kiša će prijeći u susnježicu i snijeg. Jutarnja temperatura oko 5, a najviša dnevna oko 12 stupnjeva.

U Bosni i Hercegovini danas je bilo umjereno do pretežno oblačno vrijeme.

Temperature zraka u 13.00 sati: Bjelašnica 0 stupnjeva, Ivan-sedlo 8, Livno 9, Mostar i Široki Brijeg 11, Drvar, Trebinje i Zvornik 12, Bijeljina, Grude i Sokolac 13, Bugojno i Doboj 14, Gradačac, Sarajevo, Srebrenica i Tuzla 15, Bihać i Jajce 16, Banja Luka i Neum 17, Zenica 18 i Sanski Most 19 stupnjeva, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH. (Fena)

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok