Brzi rezultati

Oglašavanjem na portalu Livno Online u vrlo kratkom vremenu povećat ćete posjećenost svojih web-stranica, što rezultira povećanjem prodaje vaših proizvoda i usluga.

Kratko vrijeme organizacije kampanje

Marketinške kampanje na internetu moguće je osmisliti i ostvariti u vrlo kratkom roku. Od ideje do realizacije ne mora proći više od nekoliko dana, a nije neobično da kampanja bude spremna i u roku od 24 sata.

Prihvatljiva cijena

Djelotvorno oglašavanje na internetu možete ostvariti s različitim marketinškim budžetima. Zanimljive načine oglašavanja moguće je ostvariti već i za iznose od nekoliko desetaka maraka. A velika kampanja na internetu može imati znatno veći učinak od kampanje iste cijene u nekom od klasičnih medija.

(Statistika posjećenosti za kolovoz/rujan 2020)

Fleksibilnost

Promotivne kampanje na internetu mogu se mijenjati i usmjeravati čak i nakon što kampanja započne. Troškovi izmjena su neznatni u odnosu na ukupni iznos kampanje.

Za detaljan cjenik marketinških usluga, upite i sve dodatne informacije molimo obratite se e-mailom na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. s naznakom "Marketing" ili na broj telefona +387 63 566 471.