• Short title article: Nestabilno vrijeme

U subotu će biti umjereno do pretežito oblačno vrijeme. Od sredine dana prema večernjim satima s lokalnim pljuskovima i grmljavinom.

U Bosni i Hercegovini danas će biti nešto manje oblačnosti i sunčanije prije podne, ali i dalje nestabilno vrijeme. Tijekom dana, širom zemlje se očekuje kiša, pljuskovi i grmljavina. Lokalno pljuskovi mogu biti i obiliniji.

Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 10 i 15, na jugu zemlje do 18, a najviša dnevna temperatura zraka većinom između 20 i 25, na jugu zemlje do 28 stupnjeva.

U Sarajevu umjereno oblačno prije podne. Tijekom dana s kišom i pljuskovima. Jutarnja temperatura oko 11, a najviša dnevna temperatura zraka oko 22 stupnja.

U subotu će biti umjereno do pretežito oblačno vrijeme. Od sredine dana prema večernjim satima s lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 9 i 15, na jugu zemlje do 17, a najviša dnevna temperatura zraka većinom između 20 i 26, na jugu zemlje do 28 celzijusa, prenosi Klix.ba.

U nedjelju umjereno do pretežito oblačno vrijeme. Od sredine dana prema večernjim satima s lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 8 i 14, na jugu zemlje do 18, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 22 i 28 stupnjeva.

Za ponedjeljak se prognozira umjereno do pretežito oblačno vrijeme. U jutarnjim satima, ponegdje u sjevernim područjima sa slabom kišom. Tijekom dana, s kišom, pljuskovima i grmljavinom u Bosni. Jutarnja temperatura zraka većinom između 11 i 17, na jugu zemlje do 20, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 21 i 28 stupnjeva.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok