• Short title article: Zapalila internet

Snežana Ružičić jedna je od trenutačno četiri načelnice u BiH.

Ove godine bila je kandidatkinja za Večernjakov pečat u kategoriji "Politika", a svojedobno je dobila i Pečat za pothvat godine. Krater na Marsu dobio je ime po maloj općini Jezero, a 2021. NASA-in rover "Perseverance" u sklopu svoje najveće misije "Mars 2020" sletio je upravo u taj krater.

Pozitivno iznenađena

Načelnica je to uspjela odlično ispromovirati te lagano privlači turiste u Jezero, za koje je tada čuo cijeli svijet. Međutim, ovih dana promovira i Neum, i to snimkom koja je "zapalila" internet. Iako internet u posljednje vrijeme "pale" glumice, manekenke, sportašice..., ovaj put to je pošlo za rukom i političarki. Naime, Snežana se prošetala hotelom u crnom kupaćem kostimu, ogrnuta dužim pareom u bijeloj boji, te je podignula ruke u znak zadovoljstva jer je uspjela uhvatiti barem malo odmora s obzirom na to da je Jezero postalo jedna od najaktivnijih općina zahvaljujući njoj.

U kratkom roku na svom profilu na Instagramu prikupila je više od tri tisuće lajkova. Ekipa Večernjaka ju je i kontaktirala nakon ove objave, a jedna od najljepših žena u politici ističe ipak da je fokus bio na Neumu, ali je i pozitivno iznenađena reakcijama.

Pogledajte video ovdje.

- Pozitivno sam iznenađena reakcijama na društvenim mrežama i brzinom kojom se ova snimka širi. Voljela bih da je isti slučaj sa svim vijestima koje plasiramo. Moj profil na Instagramu je osobni, na platformi na kojoj biram plasirati sadržaj isključivo ljudskog karaktera, žene od krvi i mesa, sa svim svojim vrlinama i manama. Senzibilnost jedne žene propagiram na svoj način i smatram da ona mora biti prisutna u poslovnom kao i u privatnom životu. Tek tada, kada ne sputavamo ženstvenost, žene zaista mogu sve. Iznimno mi je važno što se opet vidi da samo samosvjesne žene podržavaju druge žene.

Prirodne i ljudske ljepote

Sezona je otvorena. Radujem se promociji naših krajeva, kako ljudskih tako i prirodnih ljepota - istaknula je uspješna načelnica za Večernji list.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok