• Short title article: Otac ga se odrekao

Tijelo monstruma Nermina Sulejmanovića i dalje se nalazi u Komemorativnom centru u Tuzli, a još nitko nije podnio zahtjev za njegovo preuzimanje.

Ovu informaciju za portal Avaza potvrdio je jučer direktor Komemorativnog centra u Tuzli Faruk Latifagić.

Prošlo je 20 dana od stravičnog zločina i otkako se tijelo ubojice nalazi u hladnjači, a da se nitko nije javio. Njegov otac Fikret, koji se odrekao sina, ranije je rekao kako misli da će Nermina ukopati njegovi prijatelji "krimosi". Međutim, zahtjeva za ukop nema.

Podsjećamo, Nermin Sulejmanović na društvenim je mrežama prenosio ubojstvo nevjenčane supruge Nizame Hećimović, dok je svemu tome, u lokvi krvi, svjedočila njihova beba. Osim nevjenčane supruge, usmrtio je i oca i sina Đengiza i Denisa Ondera, a ranio je tri osobe, suprugu i majku ubijenih Harisu Onder, policajca i rođaka ubijene Nizame.

Nizama Hećimović nekoliko dana prije ubojstva tražila je mjere zabrane za Nermina Sulejmanovića, no Općinski sud u Gradačcu odbio je taj zahtjev.

Načelnik Gradačca Edis Dervišagić jučer je za portal rekao kako čekaju upute iz Tužiteljstva i Komemorativnog centra. Ako se, kako kaže, utvrdi da je obveza Općine ukopati ga, to će i učiniti.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok