• Short title article: Može i srednja škola

Javno poduzeće Elektroprivrede Hrvatske zajednice Herceg-Bosne raspisao je Javni oglas za prijem radnika u radni odnos na neodređeno vrijeme za 53 djelatnika.

Oglas je izašao na pet stranica dnevnog tiska, te na stranicama Elektroprivrede, a traže se monteri i tehničari u pogonu, referenti, pomoćni radnici, portiri... Navodi Bljesak.info.

Javni oglas je podijeljen po organizacijskim jedinicama proizvodnje, distribucije i opskrbe elektrinčnom energijom, direkciju društva, pravne i ekonomske poslove, te razvoj.

Posebno je zanimljiv dio oglasa koji se odnosi na organizacijsku jedinicu 'Direkcija društva' gdje primjerice traže referenta za odnose s javnišću, referenta za internu komunikaciju, referenta za sponzorstva i domara, a svima njima za posao su potrebni samo srednja stručna sprema i šest mjeseci radnog iskustva.

Za prva četiri mjesta traži se i poznavanje rada na računalu.

Ne može se ignorirati činjenica, da se za neke struke za koje postoje fakulteti, a biroi za zapošljavanje su puni školovanog kadra traži srednja stručna sprema.

Radnici se traže većinom u Mostaru, zatim u Svitavi, Tomislavgradu, Jajcu, Prozor-Rami, Neumu, Ravnom, Grudama,Širokom Brijegu, Ljubuškom, Posušju... 

Od općih uvjeta traži se da je osoba državljanin BiH, da ima navršenih 18 godina života te da zdravstveno stanje i psihofizičke sposobnosti odgovaraju uvjetima radnog mjesta za koje se provodi postupak prijema u radni odnos.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok