Želim dug i sretan brak novim mladencima. Danas sam došla ovdje kako bih pomogla HDZ-u da ispune još jedan uvjet HNS-a, a to je da Esih, Hasanbegović i Glasnović ne budu dio nove većine.

Mislim da sam bila potpuno jasna, jasna sam bila i s jamstvima i svoj stav ne mogu promijeniti i ostajem pri tome. Izjavila je to Bruna Esih u Saboru. Javlja HRT.

Neki dan sam govorila o sramoćenju HDZ-a, na kraju vidimo da vrh HDZ-a nije osramotio sam sebe, nego je to bio jedan promišljen plan. U svakom slučaju osramoćeni su glasači HDZ-a, istaknula je Bruna Esih.

Potpuno je jasno što je HNS, koji su njegovi stavovi, što je HDZ. Stava sam da svatko bude svoj, da ne ulazi u tuđi prostor, bar ne ovako neprincipijelno. Ne bih rekla da se radi o svjetonazorskim, ideološkim razlikama jer su se toga odrekli kada su pristali na ovaj brak. Tako da uvjet da Esih, Hasanbegović i Glasnović ne čine novu većinu nije ideološki već iza toga postoje neki sasvim drugi razlozi, rekla je Esih.

Hrvatskom haraju nekakvi urbani rasisti kojima su draži partizani, nego naši ljudi iz dijaspore, komentirao je zastupnik Željko Glasnović.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok