Isplivali su novi detalji slučaja koji je potresao Srbiju, ubojstva pjevačice Jelene Marjanović, nađene mrtve u kanalu uz nasip na Crvenki.

Podsjetimo, Jelena je pronađena 2. travnja prošle godine, a 15. rujna ove godine uhićen je njen suprug Zoran Marjanović, pod sumnjom da je tupim predmetom 34 puta udario suprugu u glavu. Piše Slobodna Dalmacija.

Srpski Informer, pozivajući se na izvor blizak istrazi, donosi informaciju da  Jelena nije ubijena na nasipu nego na drugom mjestu, odakle je prebaćena na nasip i bačena u kanal.

– Na licu nije imala puno krvi, što upućuje na to da je bila ubijena na drugoj lokaciji. Ubojica je imao najmanje jednog pomagača i netko joj je očistio prste i ruke kako bi se uklonili biološki tragovi ubojice. Pretpostavka je da je Jelena ubijena u kupaonici u kući, a ubojica ju je, uz nečiju pomoć, zamotao u tepih i bacio u kanal – tvrdi izvor.

Prema ovoj verziji događaja supružnici su se kobne večeri posvađali jer je Jelena tražila razvod i htjela se iseliti iz kuće.

Svađa je, navodno, u jednom trenutku prerasla u fizički obračun. Zoran je Jelenu udario, a ona se onesvijestila. Kada je došla k sebi, nasrnula je na Zorana, on ju je odgurnuo, a onda ju je on ili netko od ukućana počeo tupim predmetom udarati po glavi sve dok ju nije ubio.

Kurir, pak, ima drugačiju verziju: Jelena je oteta, najvjerojatnije 2. travnja oko podne, i prebačena na za sada nepoznatu lokaciju, gdje je ubijena. Piše i kako je u blizini mjesta gdje je nađeno tijelo otkriven i Zoranov mobitel. Zoran, prema mišljenju Kurirovog izvora, nije mogao sam počiniti ovaj zločin te da je imao najmanje jednog pomagača, a to bi, ako je vjerovati priči do koje je došao Kurir, mogao biti Jelenin svekar.

- U nedjelju 3. travnja, dan nakon ubojstva negdje oko 19 sati, u kuću je došao Zoranov sin iz prvog braka, koji je tog dana bio na ispitivanju u policiji, i vidno uznemiren pred nama prokomentirao: "Ma djed je za**bao stvar", ne precizirajući o čemu je riječ. Čim je to izgovorio, njega je jedna rođakinja odvukla u drugu sobu. On se kasnije vratio, ali nije progovorio ni riječ - otkrio je Kurirov sugovornik blizak obitelji.

Kurir piše i kako postoji mogućnost da crnka, koju su svjedoci vidjeli 2. travnja kako trči po nasipu, nije bila Jelena, već osoba koju je ubojica angažirao kako bi naveo policiju na pogrešan trag.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok