Srećko (38) proglašen je krivim i dosuđeno mu je 2100 kuna kazne jer je u siječnju ove godine oko 2.40 sati preglasnom glazbom i dovođenjem tri djevojke u kuću povrijedio dostojanstvo vlastite majke (58).

No, ne mora platiti ni kune jer mu se u kaznu uračunava sedam dana pritvora, piše Podravski.hr.

Policiju je u sitne noćne sate pozvala upravo majka koja nije mogla spavati zbog veselog društva. Nakon što je ušla u dnevni boravak na katu, u kojem je sin s tri djevojke gledao glazbene spotove na MTV-u, Srećko joj je prišao, primio za ruku i uputio natrag uz riječi: “Ajde, odi lijepo u svoju sobu”. Tako stoji u policijskom izvještaju, a majka na suđenju nije željela svjedočiti protiv sina, niti je tražila zabranu približavanja i izgon iz obiteljske kuće.

– Želim samo da se liječi od alkohola – navela je majka policiji.

Što se točno dogodilo vesele noći u obiteljskoj kući u okolici Bjelovara, ispričao je osuđeni Srećko kojem je policija tada izmjerila 0,98 promila alkohola, piše Podravski.hr.

– Došao sam kući iz kafića oko 1 sat iza ponoći i sa mnom su stigle tri djevojke. Nisu imale kako doma, a ja ih nisam mogao voziti jer sam malo popio. Popio sam dva piva u kafiću jer smo imali turnir u beli, a doma sma popio dva pelinkovca. Cure su pile sokove i jele kekse. Slušali smo glazbu na televiziji, ali nismo bili preglasni.

Točno je da sam u kafiću pušio marihuanu, ali, ljudi moji, pa to nije droga. Povukao sam nekoliko dimova, a ne znam jesu li i cure pušile. Mi smo bili na katu, a u kući su još bili mama, tata i mlađi brat. Majka je iza 2 došla k nama, ali nisam se svađao, niti vikao. Rekao sam joj samo da ode spavat u svoju sobu i nakon toga mi nije ništa rekla – svjedočio je Srećko.

No, svejedno je uhićen i pospremljen na tjedan dana u bolnicu na psihijatriju. I to zbog toga jer se prije desetak godina liječio od alkoholizma i pušenja trave. No, otad, kaže, vrlo rijetko pije jer radi u Njemačkoj. A trava, ponavlja, nije droga, piše Podravski hr.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok