Kanibal koji je iskasapio svoju ljubavnicu, ispekao je i pojeo njen mozak a zatim popio i njenu krv, dobio je 19 godina zatvora u Rusiji.

Dmitrij Lučin (23) svoju je stariju ljubavnicu Olgu Budunovu (45) prvo zatukao bocom vina po glavi, prije nego li ju je iskasapio mesarskim nožem.

Nakon toga je na roštilj 'bacio' njen mozak, te ga pojeo, usput pijući njenu krv, posvjedočio je monstrum na sudu u Nižnji Novgorodu.

Također, na tijelu joj je laktom za nokte napisao riječ 'kurva'.

 

Lučin je proglašen krivim za ubojstvo s posebno okrutnim namjerama, a svoju će kaznu služiti u specijalnom zatvoru za najteže slučajeve, piše Daily Mail. Prenosi Jutarnji list.

Sudski psihijatar proglasio ga je mentalno sposobnim za suđenje, no njegovo ponašanje na sudu nije baš odavalo normalnu osobu. Tako je Lučin na suđenju pročitao bizarnu pjesmicu u kojoj je poricao da je 'manijak, ubojica i kanibal'.

- Ja sam student, sportaš i pjesnik. Nisam nikakav ubojica. Nevin sam i ne bih trebao ići u zatvor, pjevušio je Lučin, no nešto kasnije priznao je kako mu se svidio okus mozga nesretne Budunove.

Tužitelji su uspjeli dokazati kako je pažljivo planirao 'ritualno, kanibalističko ubojstvo' nakon što je na internetu proučavao serijske ubojice.

Manijak je također priznao da ga je seksualno uzbudilo ubojstvo.

Nesretna Budunova ubijena je na Dan žena kada je njezin mlađahni ljubavnik došao u njen stan na romantičnu večeru.

Kao svjedokinja na sudu se pojavila i susjeda Olge Budunove, 21-godišnja Aleksandra Dedova koja je svjedočila odvratnom mjestu zločina.

- Njenom je krvlju na vratima nacrtao sotonin znak, kazala je Dedova na sudu.

- Htio je prizvati đavla. Čekao je pet minuta, no vrag se nije pojavio, kazala je.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok