Troje od četvero djece koje je otac bacio s balkona obiteljske kuće u Pagu u ponedjeljak je pušteno na kućnu njegu.

Kako doznaje Dnevnik.hr u zadarskoj bolnici, djeca su se oporavila dovoljno da budu puštena na kućnu njegu.

"Djeca koja su nakon tragičnog događaja zbrinuta u Općoj bolnici Zadar tijekom jutarnjih sati u dobrom su zdravstvenom stanju, a u dogovoru s Centrom za socijalnu skrb Zadar i Ministarstvom za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, otpuštena su na kućnu njegu", potvrdio je dr. Edi Karuc, zamjenik ravnatelja Opće bolnice Zadar.

Četvrto dijete, sedmogodišnja djevojčica koja je u tragičnom događaju bila najteže ozlijeđena, još uvijek se nalazi na liječenju u zagrebačkom KBC-u Rebro. Ona će im se pridružiti naknadno. Djeca su s majkom i vjerojatno će biti pod stalnim stručnim nadzorom.

Podsjetimo, 54-godišnji muškarac, inače noćni čuvar autokampa Šimuni, prije desetak dana je s balkona obiteljske kuće u Pagu pobacao svoje četvoro djece. Navodno je prije stravičnog zločina kući došao iz noćne smjene. Piše Dnevnik.hr.

Dosad nije bio prijavljivan te nije poznat po incidentima. Otac ih je bacio s visine od gotovo pet metara. Troje djece ostalo je na liječenju u zadarskoj bolnici, a sedmogodišnja kćer, koja je pretrpila najteže ozljede, prebačena je na liječenje u KBC Rebro.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok