Teško je i nabrojiti što je sve 57-godišnjak sa sjevera činio svojoj djevojci s kojom je bio u intimnoj vezi.

Prijetio joj je objavom njezinih eksplicitnih snimaka, silovao je, prodavao drugima za seks za novac, prijetio ubojstvom… Na njoj je, kako doznaje Podravski.hr od općinskog državnog odvjetništva u Varaždinu, zaradio nevjerojatnih 100.000 kuna!

– Nakon provedene istrage, podigli smo pred Županijskim sudom u Varaždinu optužnicu protiv hrvatskog državljanina (1962.) zbog počinjenja kaznenih djela silovanja i prostitucije – navode u županijskom državnom odvjetništvu i opisuju što je sve radio:

- Teretimo ga da je od rujna 2016. do studenog 2018. godine u Čakovcu i Zagrebu, nakon što je oštećenica htjela prekinuti intimnu vezu s njim, zatražio da nastave vezu i zaprijetio da će poslati njezine eksplicitne fotografije i videosnimke njezinoj obitelji i poslodavcu te da će ubiti nju i njenu obitelj i dići kuću u zrak – ističe ODO i dodaje:

– U više navrata ju je i fizički napadao, branio joj da izlazi, da kontaktira s drugim osobama i da traži posao te pratio njezino kretanje, čime je savladavao njezin otpor i protivno njenoj volji silovao je uz istovremena ponižavanja.

Također, sumnja se da je od siječnja 2017. do studenog 2018. godine na internetu objavljivao oglase za pružanje seksualnih usluga i dogovarao s većim brojem muških osoba da im oštećenica za iznose od 500 do 1000 kuna pruža seksualne usluge, ističe državno odvjetništvo, i to u njegovom stanu u Čakovcu i u Zagrebu.

Pratite Livno Online na Facebooku, Twitteru, Instagramu ili Youtube-u