Meghan Markle rodila je u ponedjeljak zdravog dječačića, objavljeno je na zajedničkom Instagram profilu vojvotkinje i vojvode od Sussexa.

Harry je rođenje njihova prvog djeteta opisao kao "najčarobnije iskustvo", a novinarima je kazao da on i supruga još nisi odabrali ime za svojeg sina.

Princ Harry i njegova supruga Meghan su presretni što mogu objaviti vijest o dolasku kraljevske prinove, prenose britanski mediji. Kako su napisali na Instagram profilu beba je rođena jutros, 6. svibnja 2019.

Beba Sussex je sedma u nasljednom redu za britansku krunu i, koliko je poznato, prva osoba miješane rase na tako visokoj poziciji u povijesti britanske kraljevske obitelji.

Harry, 34-godišnji unuk kraljice Elizabete, i 37-godišnja Meghan, bivša glumica iz SAD-a, vjenčali su se u svibnju prošle godine.

Novorođena beba je osmo praunuče 93-godišnje britanske kraljice i imati će dvojno, britansko i američko državljanstvo u skladu s pravilima o državljanstvu. No neće postati princ ili princeza automatizmom jer takvu titulu dodjeljuje kraljica osobno. (Hina)

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok