U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila jučer oko 15 sati na autocesti A3 kod Slavonskog Broda poginuo je Josip Živić i njegova trogodišnja kći, pišu 24 sata.

Njih dvoje taj su dan bili kod njegovih roditelja kada su im rekli da idu k Josipovoj supruzi Suzani koja je bila kod svojih roditelja nekoliko ulica dalje. – Pitao je majku Katarinu kada će biti ručak da zna kada će se vratiti. Nisam ga puno zapitkivao, ali znao sam da je otišao Suzani da razgovaraju jer od svibnja ove godine imaju neke trzavice u braku. Inače, njih dvoje više su od četiri godine u Njemačkoj. Moj je Josip tamo vozač, promijenio je i opremio stan, sve je činio kako bi njemu i obitelji bilo što ljepše. Svoju djevojčicu volio je više od svega. Nikako mi nije jasno zašto je sletio s autoceste – prepričao je otac poginulog Josipa Joza Živić. Djevojčica je u studenome trebala napuniti tri godine. – Zlato bakino, kako ću sada ja bez nje. Poljubila me kada su odlazili, rekla mi je: "Bako, doći ću ja opet", sunce moje – u suzama govori baka Katarina.

Nikome nije jasno što je Josip radio na autocesti jer je u ponedjeljak ujutro planirao krenuti natrag u Njemačku. No, automobilom marke Peugeot 206 karavan njemačkih registarskih pločica sletio je s autoceste nakon čega se automobil zapalio. Vozač i dijete na mjestu su poginuli.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok