Dva mladića u mjestu Ladinec u Koprivničko-križevačkoj županiji jučer poslijepodne su mrtvi pijani maltretirali konobaricu. Uhićeni su, ali kažnjena će biti i konobarica jer je točila alkohol pijanim osobama.

"Jučer, 9. travnja, u poslijepodnevnim satima, u mjestu Ladinec 35-godišnjak pod utjecajem alkohola od 2.51 promila i 33-godišnjak pod utjecajem alkohola od 2.60 promila narušavali su javni red i mir na način da su u ugostiteljskom objektu pogrdnim riječima vrijeđali 44 i 21-godišnju službujuću konobaricu. Obojica su uhićena i protiv njih će biti podnesen optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu", piše policija.

"Nadalje, utvrđeno je da je 21-godišnja službujuća konobarica usluživala alkoholna pića pijanim osobama te će protiv nje biti pokrenut prekršajni postupak", dodaje se.

"Također, istraživanjem je utvrđeno da je 33-godišnjaku izrečena mjera covid-samoizolacija te će protiv njega biti podnesen prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti", stoji u priopćenju.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok